+387 33 550 040

CITY Nekretnine iznajmljuje modernu namještenu novoizgrađenu kuću u Starom gradu sa prelijepim panoramskim pogledom na grad ukupne površine 220 m2.

Kuća se nalazi u ulici Safvet bega Bašagića, Stari grad udaljena svega 1,3 km od glavnog Baščaršijskog trga i Sebilja. U neposrednoj blizini kuće nalazi se autobuska – kombi stajalište, supermarket, osnovna škola, a za svega desetak minuta hoda stižete u srce Starog grada, Baščaršije sa svim sadržajima i atrakcijama koje ona pruža.

Kvadratura kuće iznosi 220 m2 stambenog prostora koji se prostire na dvije etaže.

Prva etaža kuće se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije sa otvorenim pogledom na grad, jedne spavaće sobe i kupatila sa tuš kabinom, kao i ulaza u garažu.

Na drugoj etaži kuće nalazi se prostrani izuzetno osvjetljeni dnevni boravak sa izlazom na terasu sa koje se pruža veličanstven pogled na grad, zatim glavne spavaće sobe sa ugradbenim ormarom, dodatne dvije spavaće sobe, te prostranog kupatila sa velikom kadom i dva umivaonika.

Kuća posjeduje:

– Centralno grijanje – etažno – plin

– Klima uređaj

– Video nadzor i alarmni sistem

– Blindirana vrata

– PVC Stolariju sa vanjskim roletnama

– Dvorište površine cca 35 m2

– Garažu za jedno vozilo

– Dodatni parking za još dva vozila u dvorištu i ispred ulaza u kuću

Kuća se iznajmljuje u potpunosti namještena modernim, novim i kvalitetnim namještajem. Iznajmljuje se isključivo na duži vremenski period, ugovorna obaveza od najmanje godinu dana.

CIJENA: Po dogovoru

CITY Nekretnine doo

Branilaca Sarajeva 20/I, Sarajevo

Kontakt telefon: 033 550 040, 062 446 448, 066 159 882

E-mail: citynekretninesarajevo@gmail.com