+387 33 550 040

CITY Nekretnine ekskluzivno prodaje dvospratnu kuću sa okućnicom i garažom u naselju Hrasno uz samu Južnu longitudinalu.

Kuća se nalazi na početku ulice Olovska, naselje Hrasno. U neposrednoj blizini kuće nalazi se nova obilaznica – južna longitudinala, supermarket, trolejbuska stanica, novoizgrađeni kružni tok Hrasno, pekara AS, hotel Grad kao i drugi mnogobrojni sadržaji koji su karakteristični za ovu lokaciju.

Kvadratura kuće iznosi 321 m2 stambenog prostora na tri etaže sa podrumom, a kvadratura zemljišta – parcele iznosi ukupno 409 m2.

Kuća posjeduje:

– Suteren – podrum površine cca 60 m2

– Stan na visokom prizemlju kuće sa zasebnim ulazom, a koji se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe, kupatila i ustakljene zatvorene terase-balkona.

– Stan na prvom spratu i potkrovlju (dvoetažni) sa zasebnim ulazom, a koji se sastoji od stepeništa i ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kaminom, trpezarije, kuhinje, ustakljene zatvorene terase – balkona, kupatila, hodnika i stepeništa, a zatim na gornjoj – drugoj etaži nalaze se još tri spavaće sobe, kupatilo sa jacuzzi kadom i hodnik.

– Garažu – poslovni prostor površine 30 m2

– Dvorište – okućnicu površine 303 m2 sa malim voćnjakom, cvijećem i vanjskim roštiljem

– Priključke gradskog vodovoda i kanalizacije, struje, telefona, kablovske televizije i interneta

– Centralno grijanje – etažno – plinsko (opcija struja-termoblok)

– Klima uređaj u stanu na drugoj etaži

– Video nadzor i alarmni sistem

– Urednu vlasničku dokumentaciju – vlasništvo 1/1 bez tereta i hipoteka

Kuća je u skorije vrijeme adaptirana, prije godinu dana izvršena je i ugradnja novog limenog krova, te nisu potrebna veća ulaganja u istu, odmah useljiva.

Lokacija je pogodna i za potencijalne investitore, za izgradnju manjeg stambenog ili poslovnog objekta.

CIJENA: 690 000 KM

CITY Nekretnine doo

Branilaca Sarajeva 20/I, Sarajevo

Kontakt telefon: 033 550 040, 062 446 448, 066 159 882

E-mail: citynekretninesarajevo@gmail.com